Relatietherapie bij relatieproblemen

Relatietherapie bij relatieproblemen

Op zoek naar goede hulp bij jullie relatieproblemen?

Wij/ik help(en) je/jullie graag verder. Persoonlijk advies en de mogelijkheid om direct een afspraak te maken voor de juiste hulp. Relatietherapie helpt om weer met elkaar in gesprek te gaan. Jullie kunnen je uiten en luisteren weer naar elkaar. Je (her)ontdekt jezelf, je partner en elkaar.

relatietherapie relatie

Intake relatietherapie

De intake relatietherapie is bedoeld om vast te stellen waarbij jullie hulp nodig hebben. Ik werk niet met ingewikkelde vragenlijsten, maar ga meteen in het eerste gesprek met je aan de slag. Aan het eind van het gesprek geef ik een advies voor een traject. Eventueel verwijs ik jullie door naar een andere hulpverleningsinstantie, als ik het idee heb zelf de goede hulp niet te kunnen bieden. Een gesprek duurt een uur.