Relatietherapie bij relatieproblemen

Relatietherapie

Op zoek naar goede hulp bij jullie relatieproblemen?

Samen met jullie ga ik op zoek naar onderliggende oorzaken en gevoelens. Verlies van elkaars perspectief, elkaar werkelijkheid………… of Verlies van emotionele verbinding, bindingsangst,verlatingsangst/codependency/genderproblemen/overspel/ en nog veel meer………  Jullie leren samen  ontdekken hoe je weer tot elkaar kunt komen en hoe je weer van elkaar kunt genieten en houden. Met mijn betrokken, directe, mensgerichte maar ook systemisch gerichte aanpak help ik jullie relatie weer nieuw leven in te blazen.  Mijn werkwijze cq aanpak is o.a. middels de EFT methodiek. (Dr. Sue. Johnson; developer of emotionally Focused Therapy, THE MOST SUCCESFULLY APPROACH TO BUILDING LOVING RELATIONSHIPS).  Deze postgraduaat heb ik gevolgd in Antwerpen bij de Interactie Academie Antwerpen.

relatietherapie relatie

Intake relatietherapie

De intake relatietherapie is bedoeld om vast te stellen waarbij jullie hulp nodig hebben. Ik werk niet met ingewikkelde vragenlijsten, maar ga meteen in het eerste gesprek met je aan de slag. Aan het eind van het gesprek geef ik een advies voor een traject. Eventueel verwijs ik jullie door naar een andere hulpverleningsinstantie,  Een gesprek duurt een uur of langer. Dit wordt zo nodig volledig in overleg afgestemd.

ps. Relatietherapie wordt niet vergoed door de ziektekostenverzekeraars. Wel bij CZ overigens.

BEL NU VOOR EEN AFSPRAAK: 06-47096970

Je kunt ook het Contactformulier op mijn website invullen dan bel ik je zsm terug. Je wordt dezelfde dag nog teruggebeld.